Informare procedura schema compensare gaze naturale

Avand in vedere Procedura de decontare a sumelor aferente schemei de compensare reglementată de Ordonanța de urgență a Guvernului nr.118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică şi gaze naturale pentru sezonul rece 2021 – 2022, consumatorii finali IMM si microintreprinderile vor beneficia de deducerea tarifelor de transport, distributie si acciza in perioada noi 2021-mart 2022.

Pentru a beneficia de aceste deduceri, conform Capitolului 3 din procedura de decontare aveti obligatia de a transmite cerere/declaratie pe proprie raspundere anexa 1.8 si declaratie pe proprie raspundere cf model anexa 1.9.

Cele doua documente de mai sus se transmit catre noi semnate si completate, urmand ca facilitatea sa se acorde incepand cu luna depunerii cererii. In lipsa declaratiei, cererea nu poate fi luata in considerare. Prin exceptie, pt luna noiembrie 2021, cererea va fi depusa in luna decembrie 2021.  

Avand in vedere faptul ca societatea Crest Energy trebuie sa comunice sumele rezultate din aplicarea schemei de sprijin in termen de 15 zile de la incheierea lunii calendaristice, in vederea decontarii lunare a acestora va rugam sa ne transmiteti solicitarile completate si semnate pana pe data de 10.12.2021 pentru a putea fi incluse in cererea de decontare aferenta lunii noiembrie 2021.


Cererile semnate si completate pot fi transmise catre noi prin una din metodele enumerate mai jos:


– email: ionut.cojocaru@crestenergy.ro

– fax 0213132040;

– prin posta/curier rapid;

– depunere la sediul nostru;

Crest Energy este un furnizor independent de energie electrica si gaz, capabil sa ofere solutii energetice atractive.

Newsletter

Ramai informat! Aboneaza-te si noi te tinem la curent cu ultimele noutati in domeniul energetic!

Back to Top