Despre Noi

          Crest Energy SRL este o firma cu capital american fiind cunoscuta pe piata energetica din Romania incepand cu anul 2011 in domeniul furnizarii energiei electrice, iar incepand cu anul 2014 Crest Energy SRL a devenit si furnizor de gaze naturale.

          O buna cunoastere a domeniului in care activam precum si identificarea solutiilor optime adaptate fiecarui client  au facut din Crest Energy SRL unul dintre furnizorii ce identifica nevoia reala a consumatorilor de a-si reduce costurile cu energia prin obtinerea unor tarife mai mici din piata concurentiala.

          Astfel ne mandrim cu clienti fideli, care au fost alaturi de noi inca din anul 2011 si pe care ii avem si astazi, ceea ce denota o foarte buna relatie bazata pe increderea pe care am reusit sa o castigam de-a lungul timpului, dar totodata demonstreaza si calitatea serviciilor pe care le-am oferit.

          Incepand cu asistenta tehnica si pana la prezentarea celei mai bune solutii comerciale acoperim intreg procesul de obtinere a unui tarif mai bun la energia electrica, adaptat la specificul fiecarui consumator, precum si reducerea lantului birocratic dintre consumator si furnizorul de energie.

          La sfarsitul anului 2016 in cadrul companiei s-a alaturat o noua echipa de specialisti in domeniul furnizarii si tradingului de energie electrica, cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Crest Energy este un furnizor independent de energie electrica si gaz, capabil sa ofere solutii energetice atractive.

Newsletter

Ramai informat! Aboneaza-te si noi te tinem la curent cu ultimele noutati in domeniul energetic!

Back to Top